Train your brain

 

 

Tekenen leer je alleen door te leren kijken. Kijken doen we de hele dag maar wat we zien hangt af van wat onze hersenen ermee doen. De linkerhersenhelft verwerkt informatie anders dan de rechterhersenhelft. In een sfeer van ontspanning en concentratie doen de teamleden oefeningen, waarbij door middel van tekenen ervaren kan worden, wat  de werking van de linker- en rechterhersenhelft inhoudt. De rechterhersenhelft is de laatste jaren steeds belangrijker geworden. Daar ontspruit de creativiteit en het vinden van nieuwe oplossingen. Met gebruik van de rechterhersenhelft kan iedereen tekenen.

ONDERWIJS EXTRA     Het nieuwe leren vraagt van leerlingen een grotere inzet van hun rechterhersenhelft. Door middel van deze oefeningen kunnen ze ervaren waar de linker hersenhelft het overneemt van de rechterhersenhelft en andersom. De oefeningen kunnen door leerkrachten ingezet worden bij het lesgeven/begeleiden van de leerlingen. Begeleiding tijdens een schoolproject door mij is mogelijk.

LUNCH    In de middagpauze kan er voor een sfeervolle boerenlunch gezorgd worden. Je kunt een mooie wandeling maken of wat rondstruinen op het boerenerf.

Deze workshop is geschikt voor teams of groepen vanaf 6 personen.

Locatie: In en rond het landelijk gelegen atelier in Lithoijen (bij Oss) of op een door u aangegeven locatie. 

Vraag ook naar de mogelijkheden om deze workshop te combineren met andere activiteiten in de omgeving of met reeds door u geplande activiteiten.

 

[ Home ]

 

 

 

 

.

 

 

 

 

Atelier Till Willems