Your image

 

 

 

 

De teamleden maken ieder een collage met behulp van meegebrachte voorwerpen, afbeeldingen, foto's en teksten. Zo maak je een beeld van jezelf en ben je als team omgeven door beelden en verhalen van je collegae. Aan gesprekstof zal geen gebrek zijn. Na de lunch werkt het team aan een gezamenlijke collage.

 

Er kan gebruik gemaakt worden van knippen, plakken, boren, binden, schilderen en alles wat maar boven komt. Uitgangspunt is een schilderdoek maar ook het maken van een ruimtelijk object wordt niet uitgesloten.

 

Het zichtbaar maken van ieders persoonlijke beeld en het vormen van een gezamenlijk beeld is team-bevorderend en geeft inzicht in het team en het eigen functioneren.

 

ONDERWIJS EXTRA     De oefeningen kunnen door leerkrachten ingezet worden bij het lesgeven/begeleiden van de leerlingen.  Begeleiding tijdens een schoolproject door mij is mogelijk.

 

LUNCH     In de middagpauze kan er voor een sfeervolle boerenlunch gezorgd worden. Je kunt een mooie wandeling maken of wat rondstruinen op het boerenerf.

 

De workshop is geschikt voor teams of groepen vanaf 8 personen.

Locatie: In en rond het landelijk gelegen atelier in Lithoijen (bij Oss) of op een door u aangegeven locatie. Er zijn ook mogelijkheden om deze workshop te combineren met andere activiteiten in de omgeving. Vraag hier vrijblijvend naar.

 

 [ Home ]

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

Atelier Till Willems