Teampainting

 

 

 

 

Samen maken de teamleden een kunstwerk met behulp van beelden, welke intuitief gekozen worden uit een voorraad krachtige beelden. Hierbij kunnen zij zich bezinnen op een thema. Dat kan bijvoorbeeld zijn; de doelstelling van de organisatie, het logo, een jubileum, een fusie of een nieuw gebouw. Het team maakt samen zijn eigen  betekenisvolle totaalbeeld. 

Er kan gekozen worden uit diverse kleursferen alvorens met het schilderen begonnen wordt. Er wordt gewerkt op hoge kwaliteit schilderdoek en kleurecht schildersacryl, waardoor het werkstuk jarenlang een pronkstuk in de organisatie kan zijn.

De workshop werkt team-bevorderend door de grote mate van samenwerking. De teamleden zijn in de gelegenheid om nieuwe aspecten van collega's te ontdekken. En dit alles in een ontspannen sfeer. Iedereen kan hieraan meedoen, je hoeft geen teken- of schilderervaring te hebben. Je doet wel zinvolle ervaring op tijdens deze dag.

Aan bod komt o.m.: wat voegt de  rechter hersenhelft aan het leren toe, wat is creativiteit, wat maakt een sterke compositie, hoe maak je een kleursfeer.

ONDERWIJS EXTRA    De oefeningen kunnen door leerkrachten ingezet worden bij het lesgeven/begeleiden van leerlingen. Begeleiding tijdens een schoolproject door mij is mogelijk.

 

LUNCH     In de middagpauze kan er voor een sfeervolle boerenlunch gezorgd worden. Je kunt een mooie wandeling maken of wat rondstruinen op het boerenerf.

Deze workshop is geschikt voor teams of groepen vanaf 6 personen

Locatie: In en rond het landelijk gelegen atelier in Lithoijen (bij Oss) of op een door u aangegeven locatie. 

 

[ Home ]

  

  

 

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

Atelier Till Willems