Wie ben ik

 

 

 

Beeldend kunstenaar en homeopaat.

 

Sinds 1985 werk ik als beeldende kunstenaar en heb ik ruime ervaring opgedaan in het geven van workshops, teken- en schilderlessen, het maken van wandschilderingen en het uitvoeren van opdrachten. Het vrije werk omvat vele technieken, de laatste jaren vooral chinese penseelschilderingen.

Hoewel het werken met mensen altijd mijn interesse had, ben ik na de lerarenopleiding aan de kunstacademie in Tilburg nooit het onderwijs ingegaan. Ik gaf les aan groepen en besteedde verder al mijn tijd aan de ontwikkeling van het vrije werk.

10 Jaar later volgde ik de opleiding tot klassieke homeopaat, ik wilde op een intensievere, meer inhoudelijke manier mensen kunnen begeleiden. Hier ontdekte ik de werkelijke kracht van beelden en langzamerhand ontstond de behoefte om naast de homeopathiepraktijk, middels beeldende kunst mensen te coachen.

De workshops ontwikkelden zich van een gezellig middagje uit tot leerzame, betekenisvolle dagen.

Juist het plezier, de ontspanning en het spelen vormen de basis voor het echte leren en het echte werk. Het zijn de tekens langs je eigen levenspad.  Het enthousiame wat voortkomt uit dit inzicht wil ik uitdragen aan iedereen die een glimp wil opvangen van dit gevoel van creativiteit, vrijheid en plezier.

Wij zullen er alles aan zal doen om elke bezoeker een zinvolle dag met veel plezier, lekker eten en betekenisvolle creaties te laten beleven. De mooie locatie ondersteunt dit gevoel.

 [ Home ]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

www.tillwillems.exto.nl

 

www.homeopathie-willems.nl

 

Eigen werk

 

 

ontwerp vlag

 

 

wandschildering

 

 

vrij werk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Atelier Till Willems